Propisky Ritter 2023/2024

Pro vstup do katalogu klikněte na růžové tlačítko, níže pod textem.

Propisky Ritter nabízí katalog i konfigurátor. V katalogu najdete širokou nabídku kuličkových per a veselé mini zvýrazňovače. Většina kuličkových per je vyrobena MADE IN GERMANY toto je skupina, která je v "stavebnicí", tzn. jednotlivé komponenty lze barevně poskládat vhodně k barvě loga, produktu apod. Pro vyšší počet kusů lze realizovat vlastní barvu Pantone pro jednotlivé části per.

U jednotlivých kuličkových per lze případně za příplatek zvolit ještě jiné možnosti náplní.  Samozřejmostí je možnost výběru z barvy náplně modrá, černá. Zajímavé jsou kuličková pera s možností kvalitního digitálního foliotisku ( s drobnými odchylkami a odlišnostmi od návrhu zákazníka), s velkou viditelnou plochou - potisk kolem dokola. 

Dále zde najdete kuličková pera RITTER GLOBAL, která jsou již sestavená a neposkytují tudíž možnost "stavebnice". Tento údaj najdete vždy pod každým jednotlivým kuličkovým perem.   

V nabídce jsou kuličková pera plastová, plastová s kovovými částmi, doplňky, kovová, některá s funkcí pro obsluhu smatphonů, tabletů apod. Široká nabídka eko výrobků.

V samotném závěru katalogu najdete nabídku psacích sad, možností obalů a informací. 

Pro vstup do konfigurátoru, využijte růžové tlačítko níže, kde si můžete sami navrhnout Vaše vlastní barevné provedení kuličkového pera ze stavebnice RITTER MADE IN GERMANY a vygenerovat například PDF s Vaším návrhem.  

Je to velmi jednoduché a snad Vás to i pobaví.